EmediateAd
EmediateAd

Selvbetjening

Selvbetjening er Dansk Socialrådgiverforening medlemssystem.

Tjek kurser, tilmeld dig faggrupper og få nyheder fra den sociale verden 
I Selvbetjening har du let adgang til relevante faggrupper, nyhedsmails, kurser og konferencer. Det er også her, du kan tilmelde dig ”Dagens’nb”, hvor du alle hverdage modtager en e-mail med presseklip fra nyhedsmediernes dækning af det socialfaglige felt.

Modtag målrettet information og tilmeld kontingentbetalinger til Nets
Hvis vi har dine kontaktoplysninger, er du (mere) sikker på at få dit fagblad til tiden, du kan få relevante informationer på e-mail, du kan se, hvem din tillidsrepræsentant er, og du kan være sikker på, at du betaler den rigtige takst i kontingent. Det er også i selvbetjening du kan tilmelde kontingentbetalinger til Nets.

Husk at opdatér - har DS de rigtige oplysninger på dig?
For at vi kan give dig den relevante information og de rigtige tilbud, er det vigtigt, at vi har de rigtige oplysninger om dig.

I Selvbetjening kan du kontrollere og selv rette de oplysninger, DS har registreret om dig. Du kan ændre din adresse, telefonnummer, e-mailadresse og arbejdsplads. Og med oplysninger om din faggruppe, dit eventuelle tillidserhverv, hvorvidt du er kasserer, bestyrelsesmedlem osv. kan vi sikre, at du får oplysninger om arrangementer, der er interessante for dig.

Har vi ikke din rigtige e-mail adresse, risikerer du at gå glip af relevant information. 

Hjælp os med lønstatistikken – for dine kollegaers skyld
Dansk Socialrådgiverforening laver løbende lønstatistik for medlemmer på både det offentlige og private område. Du kan hjælpe ved at holde dine oplysninger i Selvbetjening opdateret. På den måde gør du det nemmere for os at sende dig de spørgeskemaer, der dækker lige dit arbejdsområde. Det giver os større viden om lønniveauet på forskellige områder, så vi kan give bedre rådgivning af vores medlemmer.

Dit første login
Hvis det er første gang du logger ind på Selvbetjening, skal du klikke på linket: ’Ny adgangs-kode for førstegangsbrugere’. Her skal du skrive dit medlemsnummer, CPR-nr. samt e-mail, og dernæst vælge en adgangs-kode. Nu er du oprettet som bruger og kan se frem til en mere målrettet service.

Gå til Selvbetjening

Klik dig til en bedre service

Vær organiseret med de rigtige arbejdspladsoplysninger, adresse og e-mail.

Gå til Selvbetjening