Gode råd

Det er vigtigt at understrege, at valget af aktivitet træffes i fællesskab mellem den enkelte leder og medarbejder, så det opfylder de ønsker, den enkelte medarbejder har. Du kan således hente inspiration på disse sider. Har du selv et forslag, der ikke er nævnt, så kan det alligevel være inden for formålet. Kontakt din regionskonsulent og spørg.

DS har mange tilbud, der ikke koster noget for medlemmer. Herunder er nogle fremhævet.

Råd om jobsøgning
Her finder du råd og vejledning til, hvordan du kommer videre. Læs hvordan du skriver en god ansøgning og et godt CV og få gode råd til jobsamtalen.

Jobsite – find job som socialrådgiver
Find aktuelle stillinger på Socialraadgiverjob.dk, opret en jobagent eller læg dit CV på nettet, så dit nye job finder dig.

Karrieretelefonen
Har du brug for hjælp til personlig afklaring og udvikling af dit jobforløb som socialrådgiver? Så ring til Karrieretelefonen på 3393 3000, som er åben hver mandag kl. 15-18.

Afskedigelse og ledighed
Der opstår mange spørgsmål, når man bliver afskediget. Læs meget mere om de vigtigste regler om afskedigelse og ledighed.

A-kasse
Har du spørgsmål om dagpenge, efterløn osv. så ring til FTF-A på telefon 7013 1312. Du kan også læse mere på FTF-A's hjemmeside.

Selvom du ikke vælger at bruge FTF-A’s karriererådgivning i forbindelse med Tryghedspuljen, står FTF-A klar med en række tilbud til dig, der har mistet dit job.  Læs mere.

Denne side opdateres løbende i perioden.
 


Brochure om Tryghedspuljen

Hent brochure om Tryghedspuljen


Kontakt din regionskonsulent

Du kan kontakte din region, hvis du har spørgsmål til trygheds-puljen

Region Nord
Region Syd
Region Øst

 

Læs mere

Læs mere om organisationerne der er omfattet af puljen på  www.oao.dk/tryghedspuljen