Socialrådgiveren nr. 6- 2002

13. marts 2002
 
DS varsler strejke
Læs mere


Nyt selvbillede i Vollsmose

Reklamebureau skal styrke Vollsmose-beboernes selvtillid og nuancere omverdenens opfattelse af det udskældte boligområde.
Læs mere


Vollsmoses mama
Førtidspensionist og mor til syv, Inger Aagaard, er protektor for tryghedskampagnen. Hun har boet knap 27 år i Vollsmose.
Læs mere


Væk med afmagten
Beboerne skal kunne stå ved deres adresse. Leder af Vollsmosesekretariatet Lise Færch tror på, at trygheds- og imagekampagnen kan være med til at sætte en ny dagsorden.
Læs mere


Socialministerens 100 dage
Tre måneder er gået, men det er ikke meget, vi har set eller hørt til Henriette Kjær. Det sociale område prioriteres lavt. Desuden er hun bundet op af Venstres valgløfter.
Læs synspunkt


Færre kredse i DS?
Dansk Socialrådgiverforening skal bygges op på en ny måde for at klare krav og behov fra medlemmer og tillidsrepræsentanter. Foreløbig er to modeller til diskussion.
Læs mere


Hvad vil medlemmerne have?
Fem tilfældigt valgte socialrådgivere fortæller om ønsker og krav til deres fagforening.
Læs mere


Skil politik og drift ad
Fagforeningen skal tættere på medlemmerne. Og DS skal styrke den faglige identitet ved at markere sig socialpolitisk, mener Susanne Futtrup.
Læs kommentar


Når systemet spænder ben
Asbjørn udsatte sin datter for incest. Med hjælp fra præst, kommune og en anerkendt psykolog er han og familien kommet på fode. Men så kom retten med en overraskende opfordring: Begynd forfra med behandlingen.
Læs mere


Debat
Læs debat


Den nødvendige vagthund
Læs leder

Socialrådgiveren nr. 6-2002