Faggruppen Akademiske Socialrådgivere

Faggruppen Akademiske Socialrådgivere (AS-faggruppen) blev dannet i 2010 med det formål at skabe et forum for den voksende gruppe af socialrådgivere, der er i gang med eller allerede har taget en master, en kandidatuddannelse eller en ph.d. Udviklingen i medlemmernes uddannelses- og karriereforløb havde skabt behovet for en ny faggruppe.

Medlemmerne i AS-faggruppen arbejder i forskellige sektorer i mange forskellige jobfunktioner. Faggruppen udgør med sine cirka 100 medlemmer et godt udgangspunkt for etableringen af et fagligt fællesskab, der udspringer af en akademisk interesse for socialt arbejde samt for forskning og udvikling af socialt arbejde i forskellige kontekster.

Det er forventningen, at faggruppen vil vokse yderligere i de kommende år i takt med, at stadig flere socialrådgivere vælger at videreuddanne sig.

For at blive medlem af faggruppen skal du tilmelde dig via Selvbetjening. Det er gratis for medlemmer af DS.

AS-faggruppen skal med sin medlemsskare favne bredere end andre faggrupper i DS og er derfor under fortsat udvikling. Aktiviteterne i faggruppen er hverken uddannelsespolitiske, forskningspolitiske eller fagpolitiske, men skal rette sig mod akademiske socialrådgiveres særlige interessesfærer.

Faggruppen har en bestyrelse, der består af Louise Dülch Kristiansen (formand), Dorte Munk, Nina Særkjær Olsen, Marie-Louise Nør og Tanja Dall Jensen.

Vedtægter

Her finder du vedtægterne for faggruppen Akademiske Socialrådgivere.
Læs vedtægter

Meld dig ind i faggruppen

Læs trin for trin, hvordan du bliver medlem af faggruppen.
Sådan bliver du medlem 

Kontakt

Du kan kontakte Netværk for akademiske socialrådgivere ved at sende en e-mail til bestyrelsesformanden Louise Dülch Kristiansen.

Spørgsmål

Spørgsmål og kommentarer om Akademiske Socialrådgivere